1. Support
  2. Nyheter i SmartDok

Juni 2023

Hva er nytt i SmartDok?

Se den siste SmartDok Påddkasten før sommeren🙂

Denne gang snakker vi med Product Manager Per Tore Hansen om de nye integrasjonene. Vi har også tatt en prat vår nye support/CS-Manageren Marie Elisabeth Suhr Johansen.

Snurr film!

Integrasjon mot UNI Economy 😀

SmartDok har nådd en viktig milepæl ved å fullføre en integrasjon mot det skybaserte økonomisystemet Uni Economy. Denne integrasjonen, utviklet av iizy, har som mål å forenkle og effektivisere arbeidsflyten for brukerne av begge systemene.

Les mer her

Integrasjon mot 24SevenOffice 🙂

SmartDok har nå fått ferdigstilt integrasjonen med det skybaserte økonomisystemet 24SevenOffice. Denne integrasjonen, som ble muliggjort gjennom samarbeidet med iizy, har som formål å gjøre arbeidsprosessene enklere og mer effektiv for brukerne av begge systemene.

Les mer her

Integrasjon mot Duett 👍

Vi kan nå lansere integrasjon mellom SmartDok og det skybaserte økonomisystemet Duett Økonomi. Dette er muliggjort gjennom samarbeidet med Compute Insight AS.

Les mer her

Betydningen av befaring på byggeplasser📜

Befaringer på byggeplasser er en verdifull praksis for snekkerbedrifter. Det gir mulighet for både bedriftseiere, snekkere og kunder å inspisere og vurdere prosjekter før de tar fatt på arbeidet.

Klikk her for å finne ut mer

Oppdateringer i SmartDok

Nye avdelingssider
Våre avdelingssider på web har fått seg nytt design, og er nå mer brukervennlige.

Nye API-metoder for HMS/KS
Benytter du HMS/KS-modulen i SmartDok og har behov for å hente ut innsendte skjemaer, sjekklister og avviksrapporter for å lagre dem i andre systemer? Da kan løsningen være å få satt opp en integrasjon basert på vårt nye API. I tillegg til tilgang til dette API-et så må du gjøre en avtale med en tredjepart for å bygge selve integrasjonen. Ta kontakt for mer informasjon rundt dette, samt priser.

Mulighet for å inkludere Microsoft Excel regneark i håndbøker
Dersom du har HMS/KS Pro så kan du opprette et ubegrenset antall håndbøker på firma og prosjektnivå. I begynnelsen av juli lanserer vi også muligheten for å inkludere Microsoft Excel-dokumenter som en del av disse håndbøkene. Dermed kan du f.eks utarbeide en risikovurdering for prosjektet i Excel, og inkludere dette regnearket som en integrert del av prosjekthåndboken/kvalitetsplanen. De ansatte vil ha tilgang til å lese denne og resten av håndboken på både web og app.

Vil du være med å teste ny og moderne timeregistrering? 👍

Vi ønsker å forbedre vår timeregistrering og trenger innspill fra brukere.
Dersom du ønsker å bli en testbruker kan du klikke her.

Hvordan hente ut API-nøkkel fra SmartDok?

API-nøkkel er en unik kode som brukes av et API for å autentisere og autorisere bruker eller applikasjon som er oppkoblet mot SmartDok API. Skal du som SmartDok-kunde koble deg opp mot vårt API, så må API-tilgang aktiveres av vår salgsavdeling.

Les mer om API-nøkkel her

Les våre siste kundeartikler 😀

1. Maren Wiger, anleggsleder ved Granåsen idrettspark
2. Hageanlegg AS – Trondheims anleggsgartner med full kontroll på prosjektene
3. Bygger stavkirke og Norges råeste campingplass
4. Hvorfor Alexander elsker håndverkeryrket