Q1 Januar–Mars

Her listes de siste endringen i SmartDok, både på web og i app.

Uke 13: 29.03.2024

HMS/KS

- Lagt til flere valg på kategori når man sender in RUH/Kvalitetsavvik. Disse kategoriene ligger deaktivert som standard, så en admin må gå inn i innstillingene å legge dem til.

- Er nå lagt til et nytt alternativ som gjør det mulig å eksportere flere skjemaer som separate PDF-filer. Hvis man ønsker å laste opp skjemaer fra mappen til for eksempel Dokumentsenteret, må de pakke ut den mappen først, så det er en vanlig mappe med filer, ikke en zippet mappe.

Meldinger/Info

- Fikset feil med at SMS står på vent i loggen.

Kompetanser

- Fikset feil med at egendefinert kompetansetabell er tom i kompetanse-fanen, hvis ingen av kompetansene er tildelt noen bruker.

App

- Fikset feil med at galleri ikke er tilgjengelig på Android 10-12 i SmartDok-appen.

Uke 12: 22.03.2024

HMS/KS

- Ny funksjonalitet: Det er nå mulig å egendefinere PDF-navn for skjemaer. Dette gjøres i Firmainnstillinger --> Firmadetaljer --> Modulinnstillinger --> HMS/KS.
- Fikset feil med at kun de 50 første brukerne vistes i oversikten når man ber om en leserbekreftelse.
Integrasjoner

- Fikset feil med at timeliste-taggen ikke er riktig plassert i eksportfila til Visma Contracting.

Brukeroversikten

- Fikset feil med at det legges til "0" når man endrer til svensk telefonnummer på en bruker.

- Fikset feil med at "0" forsvinner i brukernavn ved opprettelse av en ny bruker.

Uke 11: 15.03.2024

HMS/KS

- Fikset feil med at dato-element i skjema endret seg en dag tilbake i tid når det ble sendt inn på Android enhet.

- Fikset feil med at eksternt firmanavn vises på SJA for interne deltakere på enkelte firmaer.

Meldinger/Info

- Fikset feil med at SMS står på vent i loggen når det er sendt ut varsel om Servicelinjer.

- Fikset feil med at det ikke var mulig å endre på mottakerliste for SMS.

Timer

- Fikset feil med at timeregel ikke slår inn for brukere når ingen gruppe er valgt for regelen.

- Fikset feil med at det er for stort mellomrom mellom datoer i maskintimerapport, kan være dette gjelder flere rapporter.

Annet

- Fikset feil med at bekreftelseskode ikke ble mottatt på svenske telefonnummer fordi 0 står foran tallet.

- Fikset problemer med treghet enkelte kunder hadde i Kompetanseoversikten

Uke 10: 08.03.2024

HMS/KS

- Fikset feil med at det ikke er mulig å eksportere en håndbok til pdf som inneholder en Excelfil som blir konvertert til over 35 sider.

- Fikset feil med at det ikke var mulig å sende inn et mellomlagret skjema dersom det fantes en nyere versjon av skjemaet.

Annet

- Fikset feil med knapper som mangler i verktøytips. Eksempelside: Infotavle med deaktiverte lagringsknappen.

Uke 9: 01.03.2024

HMS/KS

- Vi har denne uken lansert ny funksjon i SmartDok --> Leserbekreftelse

- Noen firma har fått feilmelding når de forsøker å slette elementer fra et utkast på et skjema, dette skal være fikset.

Mannskapsliste

- I appen vises det 1 time feil i oversiktslister ved inn-/utsjekking i mannskapsliste, dette skal nå være fikset.

Rapporter

- Fakturagrunnlag: Når en ny linje står tom og man forlater siden, fylles den automatisk ut med forrige registrering. Dette er nå fikset slik at den ikke fylles ut automatisk når linja er tom.

Annet

- Feilen med at brukere blir omdirigert til feil URL etter pålogging er nå fikset.

- Feilmelding som dukker opp ved PDF-eksport av brukeroversikten (om man har den nye tilgangspakken aktivert) skal nå være fikset.

Uke 8: 23.02.2024

Timemodulen

- Dato stemmer ikke når man filtrerer på "I dag" på Godkjenn timer siden, dette skal nå være fikset.

Annet

- Feil med at det ikke var mulig å sende ut SMS fra SmartDok er fikset.

Uke 7: 15.02.2024

Integrasjoner

- Tripletex: Fjernet whitespace mellom SmartDok prosjektnummer slik at prosjekter synkroniseres selv om det er mellomrom bak.

Maskinmodulen

- Feilen med at det ikke står hvem som har utført en verkstedordre er nå fikset.

Varemodulen

- Feil vedrørende import av varer inn i SmartDok er fikset. Denne feilen vil ikke kunder merke noe til da det kun er SmartDok-ansatte som får gjort denne importen.

HMS/KS

- Feil vedrørende å kopiere en håndbok i Dokumentsenteret skal nå være fikset.

- Filtrering av kategori på "Fyll ut skjema" siden har vært feil på, dette er nå fikset.
- I oppsett for RUH --> "Definer navn på nedlastet PDF-fil" kunne brukere velge å ta med underprosjekt i filnavnet selv om de av skrudd av opsjon for underprosjekt på firma. Nå er det fikset slik at underprosjekt ikke kommer opp som valg når de ikke har opsjonen for underprosjekt aktivert.

App

- Feilmelding som dukker opp ved inntasting av "0" som telefonnummer på "Mine innstillinger" er fikset.

Uke 6: 08.02.2024

Integrasjoner

- Tripletex, feil vedrørende oppdatering av aktiviteter er rettet

- Visma.Net Financials, tillater nå mer enn 2 transaksjoner per bruker per dag/uke

Mannskapsliste

- Gjør fødselsdato obligatorisk hvis den digitale mannskapslisten er slått på.

HMS/KS

- Skjema mot prosjekt i app - skjemaer forsvinner når man oppdaterer siden. Fikset på Android, jobbes enda med iOS

Annet

- Feil knyttet til firmalogo når en logger ut fra en konto og inn med en ny konto

- UI feil i prosjektoversikten (tabell manglet kant)

- Fileksport Visma lønn, maskinkode og timer for maskin vises nå i fila.