Registrer timer til TimeKonto

En beskrivelse av hvordan man kan registrere timer, overtid og timer til TimeKonto via app.

OBS! Merk at dette er et eksempel på hvordan TimeKonto og overtid kan registreres. Eksempelet kan avvike fra hvordan din bedrift har lagt opp dette, og registreringsbilde kan være forskjellig ettersom hvilke opsjoner og valg din bedrift har aktivert.

• Gå til Timer --> Registrer timer

ttt
  • Registrer timer ved å velge dato, fra/til klokkeslett og lengden på pausen.
  • Fyll deretter inn hvor mange timer som skal til TimeKonto (Eks. Jobbet 9t 30min = 2 timer til TimeKonto)
    r4ffrr
  • Velg deretter prosjekt/underprosjekt, aktivitet og lønnsart
  • Velg enhetstillegg om du har krav på overtidstillegg i din bedrift

edeee

• Trykk deretter Lagre

I dette tilfelle vil denne brukeren nå få 2 timer på TimeKonto som kan avspaseres ved en senere anledning, og 2 timer overtidstillegg utbetalt på neste lønnskjøring.

Det finnes også en hjelpevideo med annet eksempel her.