Registrer maskintimer på app

En beskrivelse av hvordan man registrerer maskintimer i app.

• Gå tilTimer --> Registrer timer
    ttt
  • Legg inn dato
  • Legg inn klokkeslett (fra-til), samt pause

de
  • Velg prosjekt/underprosjekt
  • Velg aktivitet, lønnsart, tillegg/enhetstillegg, diett
    gtt
  • Klikk påMaskintimer --> Legg til ny maskintime
    rtgtg
  • Velg maskin og antall timer maskien er kjørt. Som standard vil den foreslå samme antall timer som timeregistreringen.
    rft
  • Legg til flere maskiner ved å trykke på +Legg til ny maskintime
  • Trykk OK og fullfør timeregistreringen

(Merk at ditt registreringsbilde kan avvike fra dette eksempelet ettersom hvilke opsjoner/moduler ditt firma har aktivert)