1. Support
  2. Timer
  3. Godkjenn/behandling av timer

Godkjenning av timer pr prosjekt

Denne artikkelen forklarer deg hvordan siden "Godkjenn pr prosjekt" fungerer

Merk at timer kun kan godkjennes på web og ikke i App.
  • Gå til Timer --> Godkjenn timer --> Godkjenn pr. prosjekt
  • Velg periode. I nedtrekksmenyen "Prosjekt" kan du velge ett prosjekt eller velge å se alle. Prosjektene er sortert ut i fra valgt avdeling (dersom dette er aktivert i firmaoppsettet deres).

For rollene bas og prosjektadministrator vil kun prosjekter som er tildelt dem i Firmainnstillinger --> Tilgangskontroll vises på denne siden. Administrator ser alle prosjekt.

• Dersom dere har underprosjekter vil man kunne filtrere på disse også.

rhythb

• For å få fram ikke-godkjente timer sortert på ditt attesteringsnivå, benytt funksjonen "Skjul timer attestert av bas/prosjektadministrator/administrator".
  • Vis diverse sammendrag fra perioden som er hentet ut.
    Når de først er åpnet vil sammendragene vises helt til du lukker dem ved å trykke på minustegnet.

vfvcdc

• For å redigere en registrering, trykk på "Rediger" lengst til venstre i linjen. Registreringen vil da kunne redigeres i ett nytt vindu.
    Alle endringer blir loggført. Hopp til forrige/neste registrering inne i redigeringsbildet ved å bruke pil-ikonene på skjermen.

vedwds

• Dersom registreringen inneholder kommentar, adm. kommentar eller endringer så vil denne informasjonen vises som forskjellige ikoner til høyre i linjen. Hold musepekeren over disse ikonene for å se innholdet.

crffrd

• Lengst til høyre på hver linje i timeoversikten finner du sjekkboksene for attestering.
    Attestering gjøres ved at man huker av i korrekt felt i forhold til sin rolle (Bas, Prosjektadmin, Admin) og deretter trykker Lagre endringer. Registreringen vil da bli merket med en hengelås, og den vil nå være låst for registrering for den ansatte som førte timen, samt de som innehar lavere godkjenningsnivå enn ditt eget.
    bgtrtg

Man kan også attestere alle registreringer på gjeldende side ved å trykke på Godkjenn alle
  • For å fjerne attestering fra en time, fjern merkingen i attesteringsboks for timen og trykk Lagre endringer. Du kan kun fjerne attestering gjort på ditt eget attesteringsnivå.
  • Ved å holde muspekeren over en avhuket attesteringsboks vil du kunne se hvem som har attestert og når dette ble gjort.

Skjermbilde 2021-10-14 130557

• Øverst til høyre over timeoversikten finner du ikoner for Excel- og PDF-eksport av data.

Se hjelpevideo for hvordan godkjenne timer her.