Generere PDF av dokumenter

Forklaring på hvordan du kan generere en PDF av et dokument i SmartMEF

Alle dokumenter fra dokumentbiblioteket kan eksporteres til PDF ved behov.
Disse vil da bli generert med en topptekst som inkluderer din firmalogo, og en bunntekst som inneholder ditt firmanavn, samt sidetall.

For å generere PDF av dokument, gjør følgende:
1. Finn frem til det aktuelle dokumentet i dokumentsenteret
2. Klikk på Mer-knappen som dukker opp når du holder musepekeren over dokumentet
3. Velg “Eksporter til PDF”

Det valgte dokumentet vil da bli lastet ned som en PDF. Om ønskelig kan du velge å
eksportere hele kategorier/underkategorier til PDF, ved å klikke på Mer-knappen på
kategorien fremfor på et av dokumentene.