Generelt om Verktøy-modulen

Generell informasjon om Verktøy-modulen i SmartDok.

Denne modulen er utviklet for å gi bedriften oversikt over hvilket verktøy man disponerer og hvor dette befinner seg. Samtidig er det mulig å hente ut hvor mye verktøy hvert enkelt prosjekt bruker og kostnaden på dette.

Verktøy flyttes enkelt fra en lokalitet til en annen og det er enkelt å finne et spesifikt verktøy. Modulen er uavhengig prosjekter i SmartDok, de føres opp mot egne lokasjoner.

Eksempel på lokasjoner er
    • Mobile lager
    • Verksted
    • Lager
    • Firmabiler
    • Prosjekt

Det er mulig å få:

- Oversikt pr. lokasjon

• Oversikt over verktøy basert på lokasjon

• Du kan se detaljer og historikk på verktøy ved å trykke på "Rediger" på web

- Oversikt pr. kategori

• Oversikt over verktøy basert på kategori

• Du kan se detaljer og historikk på verktøy ved å trykke på "Rediger" på web

- Samt søke på verktøy

Kom i gang her