1. Support
  2. Nyheter i SmartDok

Februar 2024

Hva var nytt i februar?

Lesebekreftelse i SmartDok 📝

I det systematiske og kontinuerlige HMS-arbeidet i din bedrift er kommunikasjon, bevisstgjøring og ansvarliggjøring viktige elementer. I den forbindelse er det blant annet nødvendig å kunne dokumentere og spore at ansatte har mottatt og lest viktig informasjon. For å gjøre denne prosessen enklere og mer oversiktlig lanserer SmartDok nå lesebekreftelser.

Les mer om lesebekreftelser her

Har du behov for å tilpasse roller i SmartDok? 👫

Vi har nå utviklet en løsning for å kunne tilpasse roller i SmartDok. Dette har vært svært etterspurt funksjonalitet i produktet som nå er rett rundt hjørnet. Er du ivrig etter å dykke inn i denne funksjonaliteten og utforske hvordan den kan tilpasses dine behov? Vi inviterer deg til å være blant de første til å prøve ut Rolle/Tilgangsnivå-funksjonen i SmartDok.

Kontakt oss her for å komme i gang!

Bli med på SmartDok-kurs i 2024!🌟

I 2024 ønsker vi å møte deg, i ditt nærområde, for å by på en berikende SmartDok-dag! Våre Customer Success-rådgivere og andre SmartDok-ere vil pakke snippsekken, og komme til et område nær deg og din bedrift. Målet er å få dere kjære kunder til å få enda mer verdi ut av SmartDok.

Vi starter opp i Alta 7. mars og kommer til Tromsø i uke 12 (dato kommer). Vi har også planlagt å besøke Oslo, Trondheim, Bergen og Bodø før sommeren.

Program:

Oppstart og velkommen
Grunnfunksjoner og opsjoner - generelt oppsett av SmartDok
Fokus: Timeføring, eksport til lønn og rapportering
Lunsj m/mingling
Fokus: HMS/KS / Dokumentsenter
Fokus: SmartDok App med demo av ny app
Oppsummering og avslutning
Kurset er best egnet for administratorer i SmartDok. Vi anbefaler å ta med egen datamaskin.

Meld din interesse her!

Bli med på kurs eller finn ut mer her!

Lurer du på noe om HMS/KS? 🛡️

Vi har laget en del innhold for de som ønsker å vite mer om HMS/KS. På vår hjemmeside vil du finne artikler som tar for seg mange spørsmål som er vanlige å stille seg angående temaet. Dette kan være; Hvem har ansvar for hva i HMS-arbeidet? Hva er et AMU? Hvordan lager vi et HMS-system? Hva er arbeidstakers plikter i HMS-arbeidet? og mye mer. Du finner disse og flere på vår HMS/KS nettside.

Bli med på digital morgenkaffe om prosjektrapportering og prosjektøkonomi👍

Hva skjer rundt kaffen denne gang?

Anders Tenfjord fra Tellit Solutions viser oss hvordan prosjektrapportering med timer og materiell fra SmartDok fungerer, og Xledger viser frem hvilke muligheter et skybasert økonomisystem gir entreprenørbransjen.

Bli med på morgenkaffe

SmartDok + AutoReg ❄️

Som eneforhandler av dette produktet, er vi glade over å bringe dere det vi bestemt tror er den beste løsningen på markedet. Vi har nøye valgt AutoReg for deres gjennomtenkte og moderne teknologi for de som driver med brøyting og strøing.

Finn ut mer om AutoReg