Endrings-,avviks-, og regningsarbeid

Informasjon om opsjonene endringsarbeid, avviksarbeid og regningsarbeid i SmartDok

Det er mulig å aktivere nedtrekksfelt i timeregistrering/vare- og transportregistrering, slik at brukeren kan merke registreringen som endrings-,avviks-, og regningsarbeid. Disse registreringene kan filtreres ut i flere rapporter i SmartDok.

Timeregistrering:

• Gå til Firmainnstillinger --> Firmadetaljer --> Modulinnstillinger
  • Timeføringsinnstillinger --> Huk av for å aktivere endrings-,avviks-, og/eller regningsarbeid
  • Trykk Lagre

rgetrg

Vare- og transportregistrering:

• Gå til Firmainnstillinger --> Firmadetaljer --> Modulinnstillinger
  • Varer --> Huk av for å aktivere endrings-,avviks-, og regningsarbeid
  • Trykk Lagre

ergtrg

I SmartDok kan man også enkelt registrere endrings-,avviks-, og regningsarbeid ved å benytte beskrevet oppskrift i  denne artikkelen.