Endre språk i app

SmartDok er flerspråklig, her kan du finne ut hvordan du endrer språk i appen.

SmartDok finnes på tre forskjellige språk; norsk, svensk og engelsk.

App:

• Trykk på profilbilde-ikonet oppe i høyre hjørne, og deretter på navnet ditt.
  • Trykk så på Min profil, og i detaljbildet vil du finne en linje hvor det står Språk, trykk på denne for å endre språk. Scroll deg deretter ned til bunnen av siden. Husk å lagre endringene.
    gbgb

Dersom språket blir endret i for eksempel appen, så vil dette også endre språket på nettsidene, og omvendt.  Se her for hvordan man kan endre passord på web.

Her finner du en hjelpevideo på hvordan du kan endre innstillinger under "Mine innstillinger".