1. Support
  2. HMS/KS
  3. Sikker jobbanalyse (SJA)

Bruke SJA som mal

I denne artikkelen kan du lese en kort beskrivelse om hvordan du kan bruke en SJA(Sikker jobb-analyse) som mal.

• Gå til HMS/KS --> PRO: Sikker jobb-analyse
  • Trykk på en eksisterende SJA --> Trykk på de tre prikkene oppe til høyre --> Bruk som mal for ny

Når man bruker en eksisterende SJA som mal må du fylle ut prosjekt(evt. underprosjekt) og legge til deltakere på nytt.
Informasjon som tittel, beskrivelse, årsak til SJA og deloppgaver blir med i malen, men disse er mulig å redigere på.