Q2 April–Juni

Her listes de siste endringene i SmartDok, både på web og i app.

Uke 26: 28.06.2024

HMS/KS

- Fikset feil ved at tidspunkt på publiserte dokument i Dokumentsenter var satt til +2 timer fra lokal tid.

Prosjekt

- Utløpte HMS-kort registrert inn på prosjekt, vistes ikke i mannskaps-widget under «utløpte kort». Dette skal nå være fikset.

Maskinmodulen

- Fikset feil med at maskinpris ble angitt i dollar. Prisen angis nå uten valuta.

Meldinger/Info

- Sletteknapp for infotavle-innlegg flyttet til «Mer».

- Fikset feil med at SMS ikke ble mottatt av utenlandske telefonnummer ved utsending av ny ordre.

- Fikset feil ved lukking av et påbegynt innlegg på infotavla.

- Fikset feil med at innlegg på infotavla ble åpnet bak infotavla i fullskjerm. Mulighet for å åpne infotavla i fullskjerm fjernet.

Firmainnstillinger

- Kun mulig å laste opp (drag & drop) bildefil med format jpg, jpeg og png i firmalogo.

- Fikset feil med at det ikke var mulig å filtrere på avdeling i brukeroversikten.

Annet

- Fikset feil ved nedlastning av PDF der pop-up bekreftelse på nedlastning ikke forsvant selv ved oppdatering av siden.

Uke 25: 21.06.2024

HMS/KS

- Det skal nå være mulig å slette en håndbok som inneholder lesebekreftelse.

- Fikset feil med at det ikke var mulig å filtrere på prosjekt i SJA.

Maskinmodulen
- Lagt til nytt felt for aktivitetskode i maskinrapporten.

App

- Fikset feil i app der dashbordet ikke lagrer "Mitt oppsett".

- Fikset feil med at noen av de gamle skjemaene manglet i appen.

Uke 24: 14.06.2024

HMS/KS

- Fikset feil med at nye skjema som blir koblet mot et prosjekt ikke blir synlig i appen før man logger seg ut og inn. Det skal nå kun være nødvendig å oppdatere siden for at skjemaet skal bli synlig i app.

- Fikset feil med at logget tid for slettede lesebekreftelsesforespørsler var UTC+0 i stedet for lokal tid.

- Fikset feil med at emne for enkelte skjemaer (skjema med gammel revisjonsdato) av innsendte skjemaer ikke vises i tabellen.

- Fikset feil med at bilder fjernes fra skjema selv om brukeren klikker "avbryt".

Integrasjoner

- Gjort en fiks for å forhindre valideringsfeil i PowerOffice versjon 1.

App

- App teamet har sluppet en stabilitetsfiks for innlogging i SmartDok-appen.

Uke 23: 07.06.2024

HMS/KS

- Begrensingen på beskrivelsesfelt når man ber om en lesebekreftelse er økt til 500 tegn.

- Er nå lagt til hovedserienummeret i en epostvarsling hvis selskapet bruker "Hovedserienummer"-innstillingen for skjemaer.

- Er nå mulig å sende påminnelse om lesebekreftelse.

- Er nå mulig å slette en lesebekrftelse. Per nå vil brukere kunne slette en bekreftelse om gangen.

Kompetanser

- Fikset feil i Kompetanseoversikt: Når flere linjer er valgt så er inspektor for kompetansetyper tom.

Maskinmodulen

- Fikset feil i Maskin merknad, det virket som man kunne redigere flere samtidig, men nå vises kun en merknad om gangen.

Annet

Beskjed til brukere om viktig informasjon fra SmartDok. Pop-ups er lagt til.

Uke 22: 31.05.2024

HMS/KS

- Fikset feil i skjemaer: dersom det er lagt til 0 eller desimaltegn, fjernes 0 etter lagring av et skjema (mellomlagrede eller innsendte).

- Fikset feil med at det ikke var mulig å aktivere skjema som lå i utkast.

Maskinmodulen

- Fikset feil når man åpner Maskinkategori fanen, vises ikke tilsvarende i menyen.

Mannskapsliste

- Det er lagt til QR-funksjonalitet i SmartDok UE 2.0 appen for UE-koden, slik at du kan legge til UE-koden ved å scanne QR-koden.

Timer

- Fikset feil med at noen arbeidstimer ikke er synlig i godkjenninger.

Annet

- Fikset feil i Firmainnstillinger --> Aktiviteter med at hvis bruker oppdaterer "Timekostnad" oppdateres "Pris" istedet.

Uke 21: 24.05.2024

HMS/KS

- Fikset feil med at de med rollen bruker ikke fikk menypunktet Kvalitetsavvik.

- Fikset feil med at man ikke fikk kassert RUH/Kvalitetsavvik når obligatoriske felt var tomme.
- Endret makslengde i skjema for tekstbokser, dette er nå gjort på web og i appen.

- Fikset feil med at tidspunkt for publisering av skjema satt til UTC +4, den viser nå lokal tid UTC +2.

- Fikset feil med at kun siste versjon av et skjema vises hvis flere er aktiv samtidig.

- Fikset feil med at emnefelt fra tidligere innsendte skjema kopieres til tabellen ved innsending av et skjema som ble midlertidig lagret og som IKKE har noe emne.

Timer

- Under Firmainnstillinger --> Aktivieteter så har det kommet nytt design.

Ressursplanleggeren

- Fikset feil med at feilmelding dukker opp ved redigering i Ressursplanleggeren.

Maskinmodulen

- Fikset feil med at periodefilter står tomt i "Maskinmerknader", en mnd vises nå som forslag.

App

- Fikset feil med at venstre sidemeny noen ganger forsvinner i SmartDok-appen.

Uke 20: 17.05.2024

Maskinmodulen

- Fikset feil med at melding "Object moved to here" kommer opp når man trykker på Maskinoversikten.

HMS/KS
- Fikset feil med at kort foreslås når man skal legge til HMS-kort i brukerprofil.

App

- Fikset feil i appen med at venstre sidemeny blir tom noen ganger.

Uke 19: 10.05.2024

Timer

- Fikset feil med at det ikke var mulig å registrere arbeidstid fra "Registrer forbruk" siden.

HMS/KS
- Fikset feil når man ber om lesebekreftelse at det blinker hver gang et filter legges til.

- Ny funksjonalitet: Er nå mulig å få e-postvarsel når en ny chatmelding er lagt til i RUH / Kvalitetsavvik.

- Når man kopierer en firmahåndbok til et prosjekt så kobles skjemaene som er i håndboken til prosjektet.

Uke 15: 12.04.2024

Timer

- Fikset feil med at knappen "Hent innstillinger fra firma" i Timeføringsforslag ikke funket.

Integrasjoner

- Er nå mulig å velge om man ønsker å inklundere kommentar på timeføring ved synkronisering over til Visma.net.

HMS/KS

- Fikset feil med at PDF-filer ikke kunne forhåndsvises på nettet hvis PDF-filen ble lastet opp via iOS Dokumentsenter-appen.

- Det er nå mulig å forhåndsvise skjemamal fra skjemabyggeren når man er i redigeringsmodus av skjemaet.

Uke 14: 05.04.2024

HMS/KS

- Fikset feil med at man blir navigert feil når man er i Prosjekt dokumentmappe. Når man åpnet en PDF-fil for å forhåndsvise den, ble man omdirigert til start når man lukket den.

- Fikset feil med at prosjektledere ikke mottok e-post ved fullført SJA dersom det var lagt til flere prosjektledere på et prosjekt ved å skille dem med ; semikolon.

Prosjekter/Kunder

- Lagt til ny wiget på prosjektets dashbord som viser Kontrakt Sum Fremdrift.

Maskinmodulen

- Fikset feil med at Maskinansvarlig 1 og 2 vises som Prosjektledere og Oppdragsgivere i skjema mot maskin.