1. Support
  2. Nyheter i SmartDok

April 2023

Hva er nytt i SmartDok?

Se SmartDok Påddkasten for April🙂

Møt utviklingssjef Mikal Johnsen for å høre hva det jobbes med, og hvordan de jobber. I tillegg går vi gjennom nyhetsbrevet fra april, og snakker med HMS-rådgiver Evy Olsen om KS, og Knut Leo Abrahamsen om det å være partneransvarlig.

april-paaddkast

Se påddkasten her!

Ny Personvernerklæring på plass🔐

Vi har nå oppdatert vår personvernerklæring. Formålet med endringen er å tydeliggjøre enda bedre hvordan vi behandler personinformasjon og hvilken informasjon vi behandler. Skulle du ha noen spørsmål til erklæringen kan du ta kontakt med oss på juridisk@smartdok.com.

Les personvernerklæringen her

Nytt krav om dokumentert opplæring🙂

Isocyanater er en fellesbetegnelse på en gruppe kjemiske stoffer som brukes som bestanddel i polyuretanprodukter. Vanlige polyuretanprodukter er maling, lakk, lim, fugemasse, bygnings- og isolasjonsskum og skumgummi.

Fra 24. august 2023 må alle som bruker diisocyanater og diisocyanat-holdige blandinger kunne dokumentere fullført opplæring i sikker bruk.

Les mer her

BHT Bergen tilbyr diisocyanatkurs i henhold til lovverket

Opplæringskravet gjelder alle som bruker (di)isocyanater og (di)isocyanat-holdige blandinger og produkter i profesjonelle eller industrielle virksomheter, og de som overvåker denne type arbeid. Kravet gjelder både arbeidsgivere, arbeidstakere og selvstendig næringsdrivende.

Meld deg på kurs her

Vil du være med å teste ny og moderne timeregistrering? 👍

Vi ønsker å forbedre vår timeregistrering og trenger innspill fra brukere.
Dersom du ønsker å bli en testbruker kan du trykke i linken under.

Delta i testing av ny Timeregistrering

Et brukervennlig HMS-system 😀

Vi i SmartDok har hatt fokus på brukervennlighet da vårt system ble utviklet og mener derfor at vi har markedets mest brukervennlige HMS-system.

Bli kjent med vårt HMS/KS-system

Ny partneransvarlig i SmartDok

Account Manager Knut Leo Abrahamsen er ny partneransvarlig, og vi tok en liten prat med vår fremoverlente Altaværing på Oslo-kontoret.

Les mer om Knut Leo her

Andre endrede krav 👨‍🏫

Fra 01.01.2024 senkes kravet om verneombud fra 10 til 5 ansatte. Vi anbefaler å starte arbeidet med å få dette på plass allerede nå.

Fra 01.01.2024 senkes kravet om Arbeidsmiljøutvalg (AMU) fra 50 til 30 ansatte. Vi anbefaler dere å begynne og jobbe med å etablere et AMU allerede nå