API Nøkkel

Hvordan skaffe API-nøkkel

API-nøkkel er en unik kode som brukes av et API for å autentisere og autorisere bruker eller applikasjon som er oppkoblet mot SmartDok API. Denne API-nøkkelen er nødvendig for å kunne koble opp mot SmartDok sitt API.

For å få tilgang til å hente API-nøkkel må API-tilgang aktiviseres av SmartDok.
Kontakt oss her om dere trenger tilgang.

API nøkkel fra SmartDok hentes ut på denne måten:

Velg i Hovedmeny Firmainnstillinger - API-administrasjon - + Ny API nøkkel

Gi API-nøkkelen et navn og trykk OK

API-nøkkelen må nå kopieres, OBS! API-nøkkelen sees kun én gang og bare på denne siden. Om du ikke lykkes i å kopiere nøkkelen, så sletter du denne nøkkelen og lager en ny som du må huske å kopiere.

Oversikt API-nøkler