Aktivere en iizy lønnsintegrasjon i SmartDok

For å aktivere integrasjon mellom SmartDok og systemer som har lønnsfunksjon kreves følgende oppsett i SmartDok. Pr nå gjelder dette systemene UniEconomy og 24SevenOffice.

SmartDok Support eller Salg må aktivere følgende opsjoner:
- Tilgang til API

- Integrasjoner

I menyen Integrasjonsoppsett er nå iizy integrasjonen synlig som et valg for oppsett

API nøkkel må hentes fra iizy som legges inn i felt for API nøkkel i SmartDok, konsulent i iizy AS hjelper med å finne rett API nøkkel, trykk Lagre og oppsett er ferdig i SmartDok

Opprett og hent ut API nøkkel i fra SmartDokog oppgi denne til konsulent hos iizy AS, klikk her for å se hvordan opprette API nøkkel i SmartDok

Synkronisere lønnsdata

Klikk på menyvalget iizy integrasjon i venstremenyen, siden viser nå timer som ikke er synkronisert tidligere. Obs om en endrer datoutvalg vil ikke dette påvirkes hva som synkroniseres

Denne integrasjonen er utviklet av vår integrasjonspartner iizy AS, integrasjonen kobler sammen SmartDok og andre økonomisystemer. For mer informasjon, kontakt iizy AS: post@iizy.no evt. Pr telefon 51 20 58 00